2018-09-07
💜入到去见到落地玻璃同较高嘅楼底,空间感都几大👍🏼 说真的, 拍照位唔算多,但系装修雅致,身后嘅书柜竟然仲通往另一个小房间,增添神秘嘅气息😌💜晚餐Menu主要分为3份Set Menu,我同妈咪分别拣咗W's W Special Set (6 Courses $750) 同 Narnia Set (5 Courses Set $450)~💜Appetizer分别系日本北海道带子薄切,同法式田鸡腿配墨鱼脆片🍗 带子薄切带有海盐同柠檬香🍋挺不错呢!💜Soup就系大蒜薯仔汤,椰菜花忌廉汤。好钟意食条大葱😂💜W's W Special Set 就有 温州蜜柑雪葩,清一清味蕾😋💜Main有慢煮美国野牛,慢煮法国黄鸡胸,佢哋既配菜都绝不失色!💜之后再有Pasta: 香草蟹肉阔面,白鸽脾意大利饭,阔面+ 蟹肉 + 大大片芝士,好味!💜最后当然唔少得甜品: Raspberry Tart ,荔枝芒果Cheese Cake 😍 系高质既甜品!Raspberry tart仲大大件!💙好多时食法国餐都惊细夹唔饱,但系呢度嘅份量都好合适,不会饿着肚子走呢☺️💙另外,员工也会细心解释每道菜式,加分
💜Soup就系大蒜薯仔汤,椰菜花忌廉汤。好钟意食条大葱😂
💙另外,员工也会细心解释每道菜式,加分