2021-03-04
如果用天使同魔鬼黎形用食物,吾知会系咩味道呢~🤔?系中环结志街有间burger 店主打魔鬼汉堡同天使果汁👼🏻究竟天使果汁会吾会真系好似名咁pure ? 😈魔鬼汉堡又系咪真系咁邪恶咁吸引呢~? Burger 店大厨系由英国星级餐厅回。 餐厅所有酱汁都由佢地自家研发,饮品方面系采用全港独家代理既美国品牌,宣扬环保同低卡路。汉堡包以鸡肉为主,我今次试左人气款式 -松露蛋黄酱鸡肉汉堡Truffle Mayo,大大块 炸鸡炸到金黄香脆,咬落去好juicy 配埋黑松露沙律酱好夹 😋 有生菜丝同酸青瓜等平衡返,整体吾会腻,值得一试😋 食完好味炸鸡汉堡咁邪恶既食物,饮反杯清新果汁平衡下,餐厅全部果汁平均得50-70克卡路里.今日拣左龙吐珠呢款生果制成果汁,味道酸酸甜甜,清新又开胃。就算唔食汉堡包净系买杯果汁都系超级推介!❤️依度既汉堡果然够邪恶🥴,天使果汁亦好FRESH😋,如果大家黎开中环,真系要试下牙!