2024-07-25 325 浏览
今日接朋友收工喺荃湾食饭,试试呢间好出名嘅摩登堂前菜叫咗个鱼子蟹肉菜,我觉得系成餐饭最好食嘅菜!因为摆日头成啖蟹肉,啲汁多到流出嚟,加埋鱼子喺上面超正呀 不过个甜筒入边有朱古力就略嫌奇怪 不过唔影响味道叫咗个鸡同牛串烧各三串,烧得好香,配埋沙嗲汁都几好食冬阴功汤好大兜,同埋一路热住嚟饮,入边有好多菇同埋鱿鱼,正中我心意呀!嗌左个脆纸卷,因为啱啱乍起,所以食落辣嘴😂😂我觉得味道刚刚好,胜在够脆之后嗌咗个客入炒饭,不过我觉得呢个就争啲啦,因为比较清淡,比起头先嘅菜式就变相平淡咗啲最后就买咗一个榴梿吐司!10分惊喜嘅系面包日本都有榴梿酱,仲有粒榴梿炸弹添!味道嚟讲简直一流,超超超级好食,榴梿迷一定要试嘢饮方面,嗌咗百香果芭乐茶同埋芒果沙冰,苞乐绿茶底层有好多苞乐,好甜,好饮好饮!食到好饱啊,如果有机会就想试吓佢嘅刨冰!
今日接朋友收工喺荃湾食饭,试试呢间好出名嘅摩登堂

叫咗个鸡同牛串烧各三串,烧得好香,配埋沙嗲汁都几好食

嗌左个脆纸卷,因为啱啱乍起,所以食落辣嘴😂😂
我觉得味道刚刚好,胜在够脆

食到好饱啊,如果有机会就想试吓佢嘅刨冰!
用餐优惠
试食活动