天寒地冻嘅情况下,嚟到荔枝角,我对于荔枝角就一啲都唔熟悉,行咗好耐先至见到有呢一间汉堡包店,所以就二话不说咁样入咗去拣两个唔同嘅包。今次分别嗌咗一个炸鱼柳汉堡,同埋一个牛肉汉堡。呢两款汉堡比较起来,我比较喜欢食炸鱼柳汉堡,今日佢系新鲜炸,而且佢个鱼柳仲系好乱好滑,同埋佢有两款酱汁,包括千岛酱同埋沙律酱,所以对于钟意酱汁嘅人士来讲系好好味。而另外𠮶款牛肉汉堡就比较普通咗啲,而且价钱亦唔算便宜。另外我哋发现咗原来唔同包转套餐嘅价钱都有唔同🥶🥶今次我哋只系加咗一个包转套餐,而收钱嘅时候收银员就问我哋边款包加做套餐,而我哋系冇乜留意价钱嘅情况底下就讲咗牛肉汉堡加钱转套餐。但系我哋后尾先发现原来,炸鱼柳汉堡转套餐只系加$15,但系牛肉汉堡转套餐系要加$17🥶🥶 店员从来都冇提过我哋原来两款包转套餐系会有唔同价钱,呢样嘢系我觉得比较做得差嘅。同埋其实套餐都只不过系有薯条同埋可乐,唔明点解两款唔同嘅包要加唔同嘅价钱🥶🥶🥶🥶🥶🥶

而另外𠮶款牛肉汉堡就比较普通咗啲,而且价钱亦唔算便宜。
另外我哋发现咗原来唔同包转套餐嘅价钱都有唔同🥶🥶