2020-06-28
一入门口 已经好有深圳个d食烤鱼既集团店感觉 咁当然价钱一定唔会系深圳咁平啦 佢个menu好简单 2人份 3人份 4人份 唔好谂住佢会有d配料系里面 系无既 不论你叫咩份量 佢都只系得鱼同酸菜 如果想个鱼窝丰富d既要再自行另加配料 佢无炉 hit热住 所以最好叫鱼既份量再顺手搭单叫配料会较好 因为佢地系一齐煮好再上碟比你既 我地叫左2人份鱼 再搭午餐肉 豆卜 宽粉 莴笋 酸菜鱼佢里面系用新鲜既鱼再切片 方便大家食用 辣度可以同店员讲 我唔食得太辣 所以叫左个少辣 酸菜鱼一上枱 我同肥仔急不及待就开餐啦 佢D鱼唔系薄片 咬落去有厚度 食落口似腍鱼 有质感 肥仔话食落有点腥但我就食唔到 但个酸菜都够味 令人开左个胃口想一食再食 系开胃既 不过条鱼都有少少刺 大家食时要小心注意 食酸菜鱼同食水煮牛一样好似寻宝咁 要捞下底先过瘾 捞下又见到块鱼 捞下又见到莴笋 不过捞极都仲有既系宽粉 我地都清得8899 唯独食剩两三条宽粉 佢d配料份量都叫ok架 唔食3块4块 就咁打个比方说 午餐肉都有8块 宽粉都有一堆 所以叫配料时要衡量下自己食唔食得哂❤️最后顺带一题 限时90分钟 用餐时请都留意 😊