2024-11-16
去开SOGO行街,行吓见肚饿但又想返屋企先食,就去楼下food court睇吓有冇啲咩外卖好食,然后见到呢间鳗鱼饭,好似几多特色,所以就买来试一试😍。鳗鱼饭🦈🍚鳗鱼好肉厚,份量又足够,烧到好香🤩,每一啖鱼油咬落去就好好送饭,不过其实净系食饭都好好食😝,因为每粒饭都有照烧汁嘅味道🥰。玉子烧🥚佢哋嘅玉子烧甜甜地,唔干,少少湿润。有水准👍🏻,价钱亦合理。鳗鱼饭团🍘呢个饭团几欣赏,同样都系D米烟烟韧韧,唔系干争争😎,食到尾D米都无散开😆,而调味亦都好合适,都系推介大家食今次我地食买SOGO分店既,买到返屋企都仲暖暖地,保温唔错,而且无倒汗水,可以食返佢地原味。上网见到原来佢地中环街市都有分店,平时晏昼放饭一定再去买过黎食😎地址:铜锣湾轩尼诗道555号崇光百货B2楼35号舖 / 中环街市2楼246C号舖@鳗の成瀬@Sogo@chillchill_aloye#铜锣湾美食#鳗鱼饭#日式料理#便当
鳗鱼饭🦈🍚
玉子烧🥚