餐厅: 鮮魚湯 (河傍街)
资讯:

2017-08-27 142 浏览
开正系巴黎伦敦纽约米兰戏院对面,所以睇完戏饿饿地,即刻要去食啲野。晚饭时间都满晒咖。服务态度好好,个呀姐仲同我地有讲有笑。自由搭配系menu 右手边,单拼就28蚊,我地叫咗三个单拼,分别系墨汁丸,春卷,鱼腐,三个都系要墨汁鱼面($10)奶白色的鱼汤非常好饮,鲜浓无比,无腥味同味精。墨汁鱼面虽然卖相麻麻,唔够入味,但爽口弹牙,墨汁丸有四粒,真材实料既弹牙口感,很不错。春卷,个人觉得不好吃。鱼腐夹得黎最好味,一咬下尽是丰满既鱼汤汁bi出黎,入晒味份量足够,味道好,而且价钱公道,值得一试。

墨汁丸

春卷

春卷,个人觉得不好吃。
鱼腐

鱼腐夹得黎最好味,一咬下尽是丰满既鱼汤汁bi出黎,入晒味
份量足够,味道好,而且价钱公道,值得一试。
墨汁丸
鱼腐