2010-02-17 9 浏览
谂唔到食咩o既时候通常都会去和民食, 因为呢间餐厅一直都系正常 o既质素可能系假期啦..成2点几都要等下位。今日同行o既先生应该比较肚饿..叫叫叫就叫左6样野....一次食晒鱼猪牛羊鸡都几好呢 =p鱼 - 星鳗天妇罗寿司 (( 味道一般..不过大旧左少少..一啖系食唔晒o既羊 - 羊架 ((新款..本身几钟意食羊..呢度o既味道唔错wo..唔算骚..一人一只羊架岩岩好鸡 - 鸡软骨 ((呢个系先生必叫o既.. 加埋柠檬汁就成碟给焚化了=O= 牛 - 牛肉火锅 (( 特地为了这个才来, 全个和民最好食就系呢个..d 汤真系唔错,又可以自己打下蛋...又有牛又有菜 好食好食不得不提o既系呢个垃圾筒薯仔, 相信系源自apple green o既垃圾筒薯条....结果只系炸薯仔19 蚊 都算系咁啦.. 虽然同 apple green o既 真系差左几远下明明话食猪牛羊鱼 最后..我地两个实在吃不下.. 所以 cancel 左个猪扒锅 劲饱 =.=v呢度个menu 有时会
可能系假期啦..成2点几都要等下位。

呢度个menu 有时会加下d 新野..不过其实我地通常都系食呢几样 ..都系o个句..正常 o既质素哈哈~
题外话 :食过好多次和民..从前去d 侍应会蹲下落单..宜家可能冇左呢个传统啦""
牛肉火锅
鸡软骨