2010-05-22
入到去坐低,无茶杯但有苶包,以为侍应唔记得咗拎,跟著问个侍应,原来茶杯要自己拎,好怪~之后个侍应俾咗个「芥末花塔饼」,唔知做乜......我哋5个人,一开始就叫咗5碟三文鱼寿司(原来要自己叫的),跟著等咗成30分钟就跟问个侍应跟下。本来我地call个侍应,佢笑笑口咁讲:「请问有咩帮到你﹖」,跟著我哋同佢讲:「唔该帮我跟下𠮶5碟三文鱼寿司吖!」点知佢即刻黑哂口面,话:「得啦,再等多阵啦!」我唔明点解服务态度可以如此差~沙律寿司:唔错,加咗好多沙律酱,唔驶点芥末同酱油都好食~肉松寿司:虽然又cheap又干,但系都几好食~鲜虾寿司:鲜虾真系几鲜,OK~墨鱼寿司:面头有D滑潺潺嘅嘢,又有腥味,难食到想呕!!鳗鱼寿司:香味足够,又浓,好食好食!!蛋白寿司:难道越普通嘅嘢真系越好食﹖ 普通嘅蛋白加上蛋黄酱,竟然系好食到难以致信~唔知乜鱼寿司:卖相差,谂住会OK,点知系难食!! 唔知乜鱼嘅鱼生质感差,爽得古怪,又有股不明的腥味,以后都怕啦!!!三文鱼寿司:等咗好耐,以为会好好吃,点知看下去好怪,面积好细,但好厚,而且纹理古怪~ 食落去有少少三文鱼嘅臭味,唔系太好食~ 朋友食完唔想食,点知俾埋另外𠮶7
之后个侍应俾咗个「芥末花塔饼」,唔知做乜......
沙律寿司:唔错,加咗好多沙律酱,唔驶点芥末同酱油都好食~
肉松寿司:虽然又cheap又干,但系都几好食~
鲜虾寿司:鲜虾真系几鲜,OK~
墨鱼寿司:面头有D滑潺潺嘅嘢,又有腥味,难食到想呕!!
鳗鱼寿司:香味足够,又浓,好食好食!!
三文鱼寿司:等咗好耐,以为会好好吃,点知看下去好怪,面积好细,但好厚,而且纹理古怪~ 食落去有少少三文鱼嘅臭味,唔系太好食~ 朋友食完唔想食,点知俾埋另外𠮶7件我,唔知应该喊定笑!﹖
玉子寿司:是好食的,但稍为甜了一点~
长脚蟹寿司:好鲜甜,好好食呀!!!
多春鱼寿司:外形古怪,但系都唔错~
咁多种里面,有好食有唔好食,值得推介嘅有:
沙律寿司
芝麻鳗鱼寿司
蛋白寿司 &
长脚蟹寿司
不过$49都好抵啦~