餐厅: 靠得住粥麵小館
资讯:

2024-04-21 428 浏览
今日过来奥海城睇戏, 支持一下, 见未够钟要找地方医下肚😅 今日落大雨💦天气凉左d, 不如去吃碗粥暖下胃😻, 上次咸肉粽加粥食唔晒😛今次唔敢再叫😆, 中午有唔同午餐, 今次我拣左鱼鲛粥配银芽炒面, 唔想食内脏亦唔想食肉, 鱼会健康d, 无敢肥😜而且鱼鲛唔系成日有, QR code落单, 粥我拣左走葱同走姜, 炒面也可以走芽走韭菜, 不过两样我都食, 所以无走到, 等左一阵面先送来, 都唔细碟, 亦炒得好靓, 不过表面看到有d油, 食下先, 食落又唔系好油, 而且系热, 有芽菜和韭菜, 所以都好香🤗有d面硬左, 味道也ok, 但底部我无食了🤣 再等左一阵鱼粥也到, 食啖粥先, 粥底好香😚😋份量也唔少, 今次d鱼唔腥, d鱼鲛可能有煎过, 所以表面有d金黄色, 食落又几香👍🤩 好彩早一步入左座, 之后见到排队😛 整体味道唔错, 不过可能真系太忙, 未有比杯水给我, 因为其实有加一服务费😅
2024-04-21
用餐时段