2023-02-12 18 浏览
去到旺角扫街是常识吧😏系登打士街附近有间专做手打鱼面嘅专门店,本身喺炮台山都有分店。呢间主要做外卖同立食,蓝色嘅店面同graffiti俾人一种新潮好young嘅感觉😎logo嘅鱼公仔令我谂起我偶像李光洙喺《突然变异》电影鱼头人身嘅角色🤣🤣舖头巧妙地将鱼面配变成唔同新潮嘅食法,全部都几抵食👏🏻过瘾咖哩汁饺子鱼面捞咖喱捞面都见唔少,捞鱼面就真系第一试😆咖喱味香辣惹味,饺子几饱满足料😛😛黑白鸳鸯春卷鱼汤鱼面呢款汤面就比较清,鱼汤味道天然香甜,加埋弹牙嘅鱼面同春卷都系一个唔错嘅选择😛鱼肉烧卖标榜不加猪肉嘅纯正鱼肉烧卖🐟口感几弹牙😙😙蒜你识捞香滑肠粉呢款肠粉值得试吓🙌🏻香滑嘅肠粉面头有好多葱蒜肉燥,咸咸香香好惹味👍🏻👍🏻洛神花山楂雪梨茶、夏菊罗汉果茶食完惹味嘅主食,饮番支非常清爽、天然无添加嘅茶正好中和返💕人均消费:$90推介指数(10分为满分):7.5分

过瘾咖哩汁饺子鱼面捞

黑白鸳鸯春卷鱼汤鱼面

鱼肉烧卖
标榜不加猪肉嘅纯正鱼肉烧卖🐟口感几弹牙😙😙

蒜你识捞香滑肠粉

洛神花山楂雪梨茶、夏菊罗汉果茶
食完惹味嘅主食,饮番支非常清爽、天然无添加嘅茶正好中和返💕

人均消费:$90
推介指数(10分为满分):7.5分