2022-08-22
收工想食下日本野 上网见到呢间餐厅啲寿司卷几吸引 所以就去试吓😆我地叫咗个2人set 好似多啲野食又抵啲😋前菜 (3选2)我地拣咗中华沙律同柚子莲藕片😆 中华沙律食落爽口 仲几大碗 而柚子莲藕片份量都比想像中多 食落都系爽爽地 柚子味好浓 感觉好似食紧柚子咁🤣Signature roll (4选1)我地另外加咗$20试下佢个’鱼全部都系鱼‘ 嚟到既时间觉得好正好吸引 佢系三文鱼卷嚟 而上面就舖满咗好多吞拿鱼蓉😍店员仲系上面加咗啲蟹子同薯片作点缀 所以食落口感层次都提升咗 整体而言都好好味 因为好足😋Classic roll (2选1)其实两个卷都好吸引 最后拣咗费城卷 因为寿司卷入面有牛油果 芝士 同三文鱼🍣食落口感好正 而且芝士味都好够浓 成日配搭都好好味🥳招牌(2选1)因为冇晒冷面 所以店员就俾咗个芝麻酱乌冬我地😆乌冬上面有好多料 有蟹柳 蛋丝 青瓜等 店员仲俾咗好多芝麻酱我地 所以每一条面都充满住好多芝麻酱😍腐皮沙律呢个沙律系跟餐送既 仲好大碗 上面除咗有腐皮外 仲有好多牛油果🥑里面仲有啲青瓜同沙律菜 配埋佢既汁一齐食又fresh又好味😋荔枝乌龙茶
前菜 (3选2)
Signature roll (4选1)
Classic roll (2选1)
招牌(2选1)
腐皮沙律