2023-12-03
最近影片串流平台鱿鱼游戏嘅真人show出左,又开始中鱿鱼游戏毒😍见炑八转晒做鱿鱼游戏主题,食佢地个餐仲有日历同贴纸送💖即刻去食收藏啲礼物!🦑红绿灯鱿鱼游戏套餐$758套餐当然唔少得鱿鱼🤣🤣,仲有酱油五花肉、梨汁鸡肉、和牛牛肋条、深海鳕鱼肉、韩式香肠、月见牛腹肉同埋安格斯外裙肉,款式都几多。要赞一赞月见牛腹肉,牛肉呈云石纹薄薄一片,每边烧15-20秒就食得,牛肉汁加左只温泉蛋系入面,蘸住食超正😋又滑又入味。建议烧左啲干身嘅肉再烧调味肉,个网会冇咁易㶶。烧鱿鱼香口又弹牙,正👍🏻最钟意炑八无限refill嘅炉边蛋同炉边粟米芝士😚仲有韩式前菜任加💕🦑红灯沙冰$48、绿灯沙冰$48两款啲颜色都好鱿鱼游戏feel😆沙冰中间夹住类似椰汁冰嘅粉条,偏甜🦑椪糖曲奇雪糕$38椪糖曲奇应该个个都会好似套戏入面咁玩🤣云呢拿雪糕加牛油曲奇,至在打卡店员全部都著晒456运动衫😆成个舖头都好有气氛,舖头入面仲有鱿鱼游戏产精品卖,我都买左支笔番去😆😆
🦑红绿灯鱿鱼游戏套餐$758
🦑红灯沙冰$48、绿灯沙冰$48