2010-12-21
第一次黎挂住食, 冇影到相,今次因为朋友生日, 指定要再一次黎海鲜站食野想黎食好野,就一定要预早book 位!!当日系平日,早一个星期前订位,都要等后补,好好彩地早一日通知我o地仲有位中虾沙律唔记得o左影相,同下面龙虾沙律差唔多样,必叫之选,佢个芒果沙律汁真系好好味,自己系屋企真系整唔到长脚蟹阿姐是日精选,原本谂住叫面包蟹,但阿姐话今日长脚蟹靓,不如食佢~就试一试,果然冇介绍错,好鲜甜,又唔会好咸,不过最好叫之前问问几钱先,因为都唔平下砵酒鲍鱼食一整真系唔系好够喉,佢个汁之后俾我用黎捞面食~正!!翡翠螺又系必叫之选,冇沙,几爽口,都ok龙虾两食之龙虾沙律龙虾起肉做沙律,一片片龙虾方便食,因为芒果汁味重,唔系太食得到龙虾有鲜味,只觉咸咸味,但都值得一食既龙虾两食之龙虾伊面如果钟意食芝士既朋友,绝对一定要食,芝士汁味好浓,加上龙虾肉及伊面真系极品,如果份量再多o的就好蒜蓉蒸虾虾太细只,开边黎蒸蒜蓉味好重,虾都算新鲜,食落唔霉豉汁蒸蛏子冇食蛏子皇,普通size都ok,精华在于个豉汁,有碗白饭仲好!最后再送埋蒜蓉包呢到食野多人会好o的, 可以叫多o的款食下~总括黎讲,呢间野以呢个价钱都算新鲜及
中虾沙律
长脚蟹
砵酒鲍鱼
食一整真系唔系好够喉,佢个汁之后俾我用黎捞面食~正!!
翡翠螺
又系必叫之选,冇沙,几爽口,都ok
龙虾两食之龙虾沙律
龙虾两食之龙虾伊面
蒜蓉蒸虾
虾太细只,开边黎蒸蒜蓉味好重,虾都算新鲜,食落唔霉
豉汁蒸蛏子
最后再送埋蒜蓉包
呢到食野多人会好o的, 可以叫多o的款食下~
总括黎讲,呢间野以呢个价钱都算新鲜及低食