2022-12-11 41 浏览
今晚同几个朋友放工之后打边炉聚一聚,我哋拣咗呢间位于佐敦嘅楼上铺,位置黎讲几方便,系大家嘅中心点。.坐低之后我哋可以调下自己想要嘅酱+配料.汤底我哋拣咗《钝椰子清鸡窝》,个汤有浓浓嘅椰子香味,味道非常清甜!鸡件食落都滑溜,份量都唔少。.《鲜打四丸宝》同《牛尚盛》系啱晒食肉兽。手打丸弹牙又多肉汁;牛尚盛嘅款式几多,有牛柳粒丶牛舌同几款手切牛,牛味足,肉质食落都几鲜嫩。.《手打墨鱼滑》同《脆鲩鱼片》新鲜又爽口,啱晒钟意海鲜类嘅朋友。.《鲜炸脆响铃》即叫即炸,碌几秒之后保持脆身又吸晒清甜嘅汤底!.《田园盛》就咁睇个颜色都feel到好新鲜,物有所值!《鲜淮山》爽口滑溜.钟意饺子嘅我哋仲嗌左《双拼饺子》,两款饺子都皮薄多馅,我比较钟意西洋菜香菇饺,食落有家嘅味道!.总体来讲,餐厅食物嘅选择好多,唔同嘅platter方便我哋试多啲嘢食,打边炉嘅大类野做得唔错!

坐低之后我哋可以调下自己想要嘅酱+配料