餐厅: 捌壹壹 (奶路臣街)
资讯:

2023-03-17 156 浏览
之前上网见到夜晚好多人排队食 睇相又几吸引 所以为左避开多人嘅时间 决定同朋友黎食晏昼饭😤🍀麻辣脆耳叫左小辣 辣汁几入味😜 猪耳爽口弹牙 份量都吾少 两个人食都好足够☺️🍀冷锅酸菜鱼黎到当然要试下酸菜鱼或者麻辣鱼 而今次我地就简左个冷锅酸菜鱼🐟 酸菜好香好入味 而且吾会太过酸 恰到好处👍🏽 鱼有嚼劲 吾会太淋 口感好好 吸埋酸菜汤底更加入味😍 冷锅配埋水晶宽粉 够晒滑同有咬口 配鱼肉一齐食好夹🤤🍀黑糖糍粑叫左个大份份量嘅黑糖糍粑 有10件咁多🤩 糯米口感柔软 而且香甜又可口 点埋少少黑糖更加入味 作为甜品真系好适合😚🍀冻柑橘青柠蜜酸酸甜甜好开胃 仲可以解下辣添🤭

🍀麻辣脆耳
麻辣脆耳