2019-12-26 22 浏览
尖沙咁开嘅台式饮品真系愈黎愈多,迎合香港年青人嘅市场,但要突围而出都唔容易!而今日我去试个间系爱茶,入到去,我好多企位可以比客人喺度饮野,唔使拎住杯野周围走。呢度仲有一系列现成嘅樽装茶可以买走,每日新鲜制造,味道应该唔错!听讲呢度啲水果茶好出色,好新鲜,唔系罐头生果,直情系好鲜甜。咁我哋就拣咗鲜果茶系列,鲜果香片$45同埋香柠香片$38。鲜果香片简直系不得了,成杯充满着唔同嘅生果,我哋拣咗先饮咗茶底,再打开杯盖食生果,有菠萝有提子西瓜等等嘅生果,全部都超级甜好爽口,食得出系真正嘅新鲜,同埋系靓货黎!特别系提子,超级爽口好正!而香柠香片味道好清新,酸酸甜甜,好似好开胃嘅感觉,食饭前饮一定好Perfect!总括来讲,呢度嘅水果茶都好高质,下次想试咪做紧promote嘅奇异果大理石同埋青提大理石,只系$29咋好抵!