2017-10-09 208 浏览
好耐无嚟luuuu.......次次觉得嚟到筲箕湾点都要帮衬下安利 午餐时间 点都要等下位架喇 小妹比较为食同埋太饿嘅关系 所以叫了好几样食物 哈哈😂😆炸鱼皮 真系劲脆 哩款炸鱼皮嘅质感系硬个款 所以食落好有口感有卜卜脆嘅声音 正 佢有碗汤可以浸下啲鱼皮嘅 浸左都仲系脆嘅👍🏽😂鲜忌廉红豆冰 好creamy好滑呀 红豆都几多架 系哂个杯底到 而且啲红豆都系起沙嘅😊☺️饮落唔会好甜 好好饮㖞牛筋鱼片头河粉 鱼片头得一旧 其他系鱼片嘅 点解次次都系咁架呢?系咪哩度嘅特色嚟呢🤔🤔BTW, 啲牛筋有5条 真系好入味好腍好正呀😋😋相比起 鱼片头就好似失色左少少 河粉嘅面质好滑 整体都系好食嘅☺️不过价钱就系偏贵左啲嘅 要$38 点可以少左佢呢 紧系有叫埋鲜油多多多多多喇😍🤤哗 真系不得了 面包外面烘得很脆 入面很软熟 再配上一块冻冻的牛油 啲牛油完全无溶到架👍🏽👍🏽 一食就真系停唔到口 好想再encore!!!! 哈哈 看来这个lunch都令我肥左不少吧😛😝😍😋🤤
炸鱼皮
鲜忌廉红豆冰