2017-08-04 211 浏览
几过上半天激烈嘅工作后,放工唔想就噤返屋企等食饭。系有小小肚饿嘅情况下,决定与工作嘅战友揾个地方吹吹水,呻下辛酸野,顺便食下野顶下肚饿。基于返工多过去街嘅原故,公司附近嘅餐厅都食到连餐牌同外卖电话都识背,因此唔想再食果班野。经一轮讨论同搜寻后,决定试试呢间新得黎都开左成年嘅burger店。个人一直以黎都觉得burger唔饱又贵,唔认为比老麦贵几倍的burger系好味好多,所以之前无论breakfast,lunch,定dinner都未食过呢间野。一入间舖果刻几伏下,全店一个客都无,所以我地可以自由拣位坐。我见佢个lunch set由12nn供应到6pm,所以唔想谂食咩嘅情况下就叫左set A算一黎到个样唔错,呢个系猪扒烟肉蕃茄煎蛋的合成汉堡,份量十足,一啖系咬唔晒个饱。跟餐送薯条都够新鲜,唔系hea野。个餐仲有杯野饮送,虽然得指定几款,但我觉得都够吸引同选择。战友就叫左比较classic嘅牛肉汉堡(好似叫牛魔堡)。由于唔想太港女mode嘅关系,无帮战友个burger影相。佢地对个burger大力赞好,牛够厚够多汁,个sauce同个包好夹。下次有机一定要试我就偷偷食左战友进加嘅小食~芝士薯

lunch set A

我就偷偷食左战友进加嘅小食~芝士薯格
价钱方便都ok,6点前加半份小食只需8蚊,但个芝士酱要再加7蚊,所以个半份芝士薯格要15蚊。薯格即炸无得输,配合皇牌芝士酱,唔驶得登讲都知好味。 够浓芝士味就无野好挑衅。

最后想小小批评系无咩服务嘅burger店原来要收加一,系俾完谂唔起有咩服务享受左姐
2017-08-04
lunch set A