2019-04-05
行完街街经过Coffee Talk..门口放住餐牌,睇过都唔错,而妈妈就比餐牌其中一样野吸引左而决定入去入面环境都唔错,装修简洁舒服,而店员都好Nice好亲切餐牌有沙律,小食,主菜同甜品餐牌上面有特价食品,而我地就叫左鸡翼,鸡翼有辣味或柚子味可以选择,甜甜地几好味,鸡翼焗出黎,唔会好热气另外叫左个黑松露杂菌意粉,杂菌炒得好好味,意粉黑松露味都几香!跟住就系呢个班尼迪蛋特级牛肉汉堡,店员上菜果阵话呢个系佢地既镇店之宝!Burger既馅料有青瓜,蕃茄,烟肉,菜,芝士,当然唔少得汉堡牛肉同埋班尼迪蛋,叠到好高呀!个burger 个包甜甜地,中和返芝士,烟肉同汉堡朳比较浓味既食物,味道好夹好好味❤️呢杯鲜牛油果牛奶沙冰就系吸引到妈妈入嚟嘅野啦!饮落去有牛油果碎,加咗牛奶同埋少少糖,味道好特别好好味,好健康嘅感觉❤️见到佢呢度个甜品柜好吸引,今日嘅优惠甜品系蓝苺芝士蛋糕🍰,可惜妈妈太钟意食芝士蛋糕,而我自己又食唔晒,费事浪费就冇叫到呢度地点方便,环境舒服,价钱唔贵, 下次得闲黎食个Tea都唔错
入面环境都唔错,装修简洁舒服,而店员都好Nice好亲切
餐牌有沙律,小食,主菜同甜品