2019-04-01
其实一直都好想食呢间🤤因为身边好多朋友都介绍话呢间好好食!但自己一直都未有机会去试,而今日终于相约到朋友陪我食了🙆♀️我地大概7:30到到,冇人排队,唔知系唔系落雨既关系,所以我地一去到就可以即刻入去食野lu🥳我地先叫左三文鱼寿司、珍宝赤虾寿司、北海道带子寿司、火炙北海道带子寿司、火炙左口鱼边寿司、中吞拿鱼腩寿司同大吞拿鱼腩寿司🍣样样都好鲜甜啊!!我个人好钟意食火炙北海道带子寿司既,基本上去边度食都一定会叫的🤤呢间都好好食😍😍而朋友大力推荐中吞拿鱼腩同大吞拿鱼腩寿司,所以两款都有叫到,想试下究竟有几好食!点知一摆落口度,真系好好食!好肥美🥰不过我就会钟意食大吞拿鱼腩多啲,因为超肥而食落口系有融化既感觉!!之后第二转我都有再encore大吞拿鱼腩寿司,完全系一食就爱上既感觉😭😭😭-🎈鲜虾味噌汤呢个反而就普普通通,因为见到隔离有叫所以我地先叫😅太重鲜虾既味,成碗汤都感觉太浓了。-🎈樱花虾玉子烧呢个樱花虾玉子烧系本月精选,唔算太特别😅不过又真系估唔到呢度都有得食玉子烧🙈-🎈三文鱼子寿司哗呢个系三文鱼子寿司!!!其实我平时同朋友都唔太喜欢三文鱼子,应该话未喜欢到会系外面叫黎食既~但真系好想试下
🎈鲜虾味噌汤
🎈樱花虾玉子烧
🎈三文鱼子寿司
哗呢个系三文鱼子寿司!!!其实我平时同朋友都唔太喜欢三文鱼子,应该话未喜欢到会系外面叫黎食既~但真系好想试下,因为都系店长推介。点知黎到啲三文鱼子系多到满架,而啲三文鱼子都系鲜甜,唔会话有啲腥味🙈因为好似平时出去食个啲都系会有阵腥味,可能系唔够新鲜挂😂
整体来说,我强烈推荐呢间「立鮨」🥰虽然要企住系度食,系有啲冇咁尽兴的,同埋都唔会话食好耐咁,因为只脚都会企到有啲攰😂但寿司既质素系高既,仲要系好鲜甜!而呢个价钱又唔会话好贵,价钱都好适中😳