海鲜控嘅小熊猫最近发现咗一间专做外卖嘅酱油蟹专门店,声称自己可能系全港最好食嘅酱油蟹,我就专程上网预订咗一set mini jumbo~社交平台客服服务态度十分良好,回覆快,亦有作推介~ 小熊猫特登网上预订,如有需要,专门店亦帮忙预先解冻👍🏼 可以即攞即食 😋包装精美,有保温袋,干冰一包,用密实盒装好预先解冻嘅酱油海鲜🤩🌟Mini Jumbo Set $4981.3kg 酱油蟹 x 2酱油海鲍鱼 x 2酱油虾 x 5酱油海螺 x 5 呢个份量啱啱好适合两个人食~ 佢冇呃我,酱油蟹真系好新鲜,好多肉,肉质鲜嫩,爆蟹膏~ 店员仲好细心问我要几多日去解冻,因为越解冻得耐越入味~其他海鲜都好好味,酱油味入晒啲海鲜度,好彩我有煲定饭,真系好𩠌饭

🌟Mini Jumbo Set $498
1.3kg 酱油蟹 x 2