2016-02-03 135 浏览
虽则话就话泡饭对个胃唔好,之但系我又钟意食㖞!由其系宜家咁冻既日子,食完个身真系好暖架!今晚老公独自去偷欢,我自己一条友收工就去市中心度食埋个泡饭先返啦!打开MENU,泡饭都有好多个选择呀!几丰富!我拣左个「」。D猪软骨有6件,都几多!本身我仲以为会连埋个泡饭一齐上,我心谂猪软骨汁咪捞埋落个饭度?原来唔系既,好贴心架,分开上。先讲D猪软骨,猪软骨D汁真系好好味,炆到D猪软骨劲入油,食落又唔油腻,猪软骨D肉同软骨各占一半,D肉都好林,应该炆左好耐,老人家都岩食!再讲个饭,D汤好清甜,系鱼汤(但鱼味就唔系好觉),同埋饮落唔觉得有味精。饭入面仲有D配料,胜瓜﹑冬菇﹑萝卜,而且份量都唔少,胜瓜同萝卜煮得几林,唔系硬身上!!食得多猪软骨之余,又有D菜咬下都唔错。

打开MENU,泡饭都有好多个选择呀!几丰富!我拣左个「」。
红烧猪软骨泡饭
红烧猪软骨泡饭
题外话/补充资料: 唔使加一,抵!
2016-01-21