2018-08-20
之前睇过广告慕名而来我地食既系午市 晚市实在价钱太高了负担唔起 第时一定要食一次晚市今次订左位所以可以坐寿司吧!日本师傅好可爱好型 一路等一路睇住两位师傅整寿司都系种享受侍应仲会递上热毛市抺手抺嘴 好细心咁我就叫左个自选既寿司套餐 友人就叫左个贵啲既十二件寿司餐(唔记得左个名)两个餐都配有前菜虽然系前菜 但一啲都唔求其!仲好好食沙律新鲜不再讲 中间碟牛肉肉味好香 肉质软熟 直情想单点多钱份食 哈哈而右上角既系蒸蛋不过食完个前菜都有4 5成饱主菜上面既系贵啲个餐 下面系自选既寿司每样都好食 生既鲜甜 玉子就软绵绵 但感觉到佢每一层一层既口感 入口即融而且食完会有甜甜既蛋味系个口友人玉子烧魔人都赞不绝口当中较出色既系甜虾 甜虾真系最好食!好甜好多汁 另外就系上图绿色馅果个卷 味道好得意 咸咸地辣辣地 中间既馅系脆架!!估唔到而本身怕食海胆既我都勇于试左旧 佢地既海胆一啲都唔腥 都冇奇怪味 平时惊食既朋友都可以试下呀!食完主菜就有甜品 呢个芝麻雪糕都好好食 好浓芝麻味 我觉得同movin pick一样level钟意食寿司既人一定要黎试下埋单两个605$ 有加一
今次订左位所以可以坐寿司吧!
日本师傅好可爱好型 一路等一路睇住两位师傅整寿司都系种享受
侍应仲会递上热毛市抺手抺嘴 好细心