2021-12-25
☺️呢间新派韩国烧肉店真系非常推介❤️由韩国人主理,味道有惊喜!🥳夜晚几乎全餐厅满座,店员都好NICE~服务周到😍特别推荐佢地既酱油蟹,好鲜甜!🤣以下系详细嘅食评😍..▫️前菜&蛋饼(套餐送)⭐️ 强烈推介⭐️最值得一赞系佢地既系免费既前菜,总其有6款咁多,包括有泡菜、芽菜、鱼糕、萝卜干、沙律、鹤鹑蛋,味道碟碟都几好食,特别系鱼糕同鹤鹑蛋,好入味,而且系无限任添👍🏻超赞!.▫️酱油蟹(一只)配紫菜饭 $250⭐️ 强烈推介⭐️呢款酱油蟹味道真系唔错,酱油好鲜新,配蟹非常夹,完成食唔到腥臭苦味等,蟹膏都几多,令人津津有味!而且配埋紫菜饭😚咸香芝士麻紫菜,捞埋生蛋黄,口感一流🥳.▫️ 2人套餐 $580⭐️ 强烈推介⭐️呢个套餐份量都几多,2个人都未必食得晒!而且套餐价钱仲包埋生菜、蒜片、泡菜、辣酱等等,🤪可以夹住烧肉一齐食!而且店员都好贴心,定期都会行埋黎帮手烧肉!至于味道方面蜂窝五花肉系我心水推介,😏油脂丰富、口感软嫩,而特级牛肋骨都唔错,完成唔系鞋口货色~性价比高!而牛胸肉大酱汤材料都好丰富,🥳里面放了香菇、翠肉瓜、洋葱、豆腐,绝对唔马虎!😛-蜂窝五花腩-特级牛肋骨-甜南瓜沙律-牛胸肉大酱汤-柚子茶
▫️前菜&蛋饼(套餐送)
好入味,而且系无限任添👍🏻超赞!
▫️酱油蟹(一只)配紫菜饭 $250
埋生蛋黄,口感一流🥳
▫️ 2人套餐 $580
-蜂窝五花腩