餐厅: 一冰廳
资讯:

地X既粟米忌廉就由细食到大😋新鲜粟米🌽整既粟米忌廉汤🥣就真系第一次试,Soy Egg 🥚同9 Flag 🏳️ 睇下土瓜湾既一冰厅可以俾到咩惊喜我地😋必试: 鲜粟米忌廉汤火腿通粉🌽🥣🍝是但总结:  鲜粟米忌廉小见🌽 尽显心思😋可以一试😋是但食评🌟💬✰环境🙂橙黄色 充满活力🙂橙黄色为主调💛🏡 好似顶配合返佢地既主打鲜粟米忌廉🌽普通冰室既怖置,正正常常🙂✰鲜粟米忌廉汤火腿通粉 ($37) 🌽🥣 坚足料粟米汤 又香又滑😋个汤都几浓郁,够Creamy一入口,鲜甜既粟米味会出左黎先🌽之后会食到忌廉既奶香味🥛每一啖都会依到粟米碎🌽好似要证明佢真系真材实料咁😍比起地x, 佢冇咁甜,反而突出到粟米本身既味道😍通粉系普通无纹原身果只软硬程度刚好😋炒蛋有d咸 但食落都滑既 🥚葱就咁放上去 个蛋既热力完全唔足够逼葱既香味出黎建议唔好俾人拣葱花炒蛋算😟

必试: 鲜粟米忌廉汤火腿通粉🌽🥣🍝

是但总结:  鲜粟米忌廉小见🌽 尽显心思😋可以一试😋

是但食评🌟💬
✰环境🙂橙黄色 充满活力🙂

橙黄色为主调💛🏡
好似顶配合返佢地既主打鲜粟米忌廉🌽
普通冰室既怖置,正正常常🙂

鲜粟米忌廉汤火腿通粉

个汤都几浓郁,够Creamy
一入口,鲜甜既粟米味会出左黎先🌽
之后会食到忌廉既奶香味🥛
每一啖都会依到粟米碎🌽
好似要证明佢真系真材实料咁😍
比起地x, 佢冇咁甜,反而突出到粟米本身既味道😍
通粉系普通无纹原身果只
软硬程度刚好😋