我地一行10人,当中有2位小朋友,出街食饭当然要book定位,如果唔系一定好难揾位我地今次食左好多海鲜,全部都好新鲜,而且仲大大只添今次当然要叫招牌蟹粥,每枱客都系必叫唔记得同侍应讲要影相,所以佢已经好细心咁帮我地分左10碗,而且每碗都是满的为方便食蟹,侍应仲会每位派湿纸巾👍👍想得周到粉丝蒸蛏子,呢个超正,蛏子应该有轻微咁炒过,再铺系粉丝面蒸,所以蛏子好香,而且粉丝不会好干,很回味,仲加埋我好中意既炸蒜野菌炒贵花蚌,贵花蚌炒得好爽,而且炒得好入味,连隔离枱既食客见到都过黎问呢碟系咩,好搞笑花雕蒸濑尿虾,花雕味有d重,不过濑尿虾都好爽口,而且视觉上好靓黄金炒虾,超级正,连虾壳都炸得好脆,我食既时候仲以为系拆左壳,我最后连壳都食埋,期间我仲同朋友争论左一段时间究竟有壳定无壳最后发现原来真系有壳!不过真系好正,咸蛋黄味浓郁,咸味适中,仲食到一粒粒既蛋黄一斑两味,摆放美观,炒斑球,够火候,而且仲啖啖肉,椒盐斑球,佐酒仲正菠萝咕噜肉,好难得食到一碟咕噜肉既粉浆唔厚,之前食亲都好厚粉,2个小朋友仲食到停唔到口干扁四季豆

我地今次食左好多海鲜,全部都好新鲜,而且仲大大只添

今次当然要叫招牌蟹粥,每枱客都系必叫

为方便食蟹,侍应仲会每位派湿纸巾👍👍想得周到
粉丝蒸蛏子
野菌炒贵花蚌