2015-11-23 2442 浏览
星期日, 晚上6:30pm, 由于时间早, 所以等左一阵就可以入座啦, 当然可以book位啦.入座后讦90mins 用餐, 店员会讲中文 (部份韩文/英文). 想order禁枱上个制就有人黎.新分店都好干净光亮, 而且冷气过大要著外套.咖哩烤鸡 :原本想试new 蜜糖咖哩烤鸡, 但友人唔中意甜, 所以试呢款.呢度既烤鸡口味有好多款, 真系好难拣, 而且冇半半口味既选择, 所以黎多几次先试哂, 可以外卖既.其实好耐之前试尖沙咀分店, 已经觉得呢款烤鸡唔油好似感觉健康d.仲要d鸡肉又嫩滑好唔干, 咬落好多肉汁. 而且好入味, 烤鸡都好香好惹味.咖哩味唔算好浓个款, 有阵阵咖哩香. 而且超级热口, 放左一阵都仲热, 食到尾都暖既.2款酱料, 一款酸酸地比较好味, 另一款有阵青阳辣椒加芥末既辣味比较辣.腌酸萝卜系超酸个款, 慢慢小心食.芝士烤鸡串 :韩国野点可以冇芝士丫, 又黎玩拉丝芝士.烤鸡同样惹味, 嫩滑鸡肉, 呢款外层有点干身, 带甜辣酱面. 大葱香软好咬. 2者连同拉丝芝士食, 真系完美绝配. 好满足.芝士比较快冻, 要食快d, 同埋芝士调味唔够. 味道唔算好浓.shark blood

新分店都好干净光亮, 而且冷气过大要著外套.
咖哩烤鸡
咖哩烤鸡 :

腌酸萝卜系超酸个款, 慢慢小心食.
芝士烤鸡串
芝士烤鸡串 :

韩国野点可以冇芝士丫, 又黎玩拉丝芝士.

2者连同拉丝芝士食, 真系完美绝配. 好满足.

shark blood rita
shark blood rita (有酒精/冇酒精):

洗ig版既鲨鱼特饮, 除左个外形好funny好玩味, 劲影相.

佢都好好饮既, 比较甜, 饮得出有d酒精, 但唔重既. 好岩女仔饮, 易入口.
blue orangeade
blue orangeade :

带有微微橙味既沙冰, 够哂冻, d冰到食完哂野都未溶哂. 唔会太甜, 男女都岩饮.

2015-11-22
芝士烤鸡串