秋风送爽的一天加送蓝天白云 !!! 🌤️ 鲗鱼涌公园隔离嘅合舍有间半露天嘅cafe,远离烦嚣又可以吹下海风,超舒服。平日有set lunch供应,空间极之宽敞,放空ok带狗狗嚟散下步also ok !!!𖦹 bbq slow cooked pulled pork gua bao $78bbq酱配pulled pork 无敌 !! 加埋菠萝酸酸甜甜balance返,唔会好油腻,不过如果大份返啲会更开心,$78 嚟讲细份咗啲hahaha。𖦹 earl grey lemonade $58okay so i love everything with tonic 虽然有人话太苦 but 我觉得earl grey &tonic比例啱啱好,又带啲柠檬嘅酸味,消暑一流。𖦹 summer special: coffee combo $38三层既甜品结合左牛奶布丁、咖啡啫喱同咖啡,卖相吸睛, 咖啡啫喱偏酸,如果喜欢fruity咖啡既必试!𖦹 summer special: peach rose oolong $48另一杯同样清爽既饮品,入面啲冰系鲜果肉+果汁嚟,唔会越饮越淡。

𖦹 earl grey lemonade $58