2023-01-13
之前食过一次,觉得几唔错,又再食!🍴 吉列猪扒鱼汤乌冬 $92 (8/10)份量都系超多,猪扒好大块,好香脆,肉嘅口感比较扎实同硬身,今次干干哋,点汁先食到😂有两种酱汁,一种系日式酸汁,另外一种系蛋黄酱,酸汁比较开胃解腻,去除炸猪扒嘅油腻,蛋黄酱比较浓厚香口啲,几ok的。鲷鱼鱼汤好香浓鱼味,系清香𠮶种,质感似普通汤水稀身嘅,饮得出鱼嘅鲜味,几鲜甜,好好饮!真系可以饮晒😆乌冬幼身好扁,好滑,比较幼身,口感比较烟靭同腍!入面仲有白菜木耳海带,口感好丰富!猪扒同埋乌冬份量都好多,好饱肚,真心虽然价钱唔平,但份量比得好多,食完大满足!🍰芝士蛋糕 +$18 (7/10)芝士味都几清香,似系出边日式芝士蛋糕,盒装𠮶啲!加嚟做甜品都ok!推荐指数: 8/10个鲷鱼鱼汤真心好饮,好香浓,但猪扒就一般,胜在大份,下次试下其他𩠌🤣
之前食过一次,觉得几唔错,又再食!
🍴 吉列猪扒鱼汤乌冬 $92 (8/10)
🍰芝士蛋糕 +$18 (7/10)
推荐指数: 8/10