真系想食好耐系以年黎计🥹但鲗鱼涌真系好远只好望住身边嘅朋友story🥲前排要去炮台山交收咁顺路当然要买埋啦💛超好彩当日去到仲系4只味齐晒✨朋友话而家cream嘅份量已经冇咁多了,我第一次食就觉得正常份量❣️🔸日本焙茶红豆麻糬泡芙 $30焙茶cream好浓,红豆绵密🫘麻糬都好大旧同烟韧😚但泡芙皮冇我想像中咁好食,唔系好松脆~🔸蜂蜜柠檬柚子麻糬泡芙 $30呢个真系好足料🤭Cream系会食到柚子仲要都有好多😳但就偏酸感觉系清新嘅!!麻糬同样都好大旧同烟韧,但个人就一般般呢个😶🔸阿华田脆脆麻糬泡芙 $30阿华田冇想像中咁浓🫢Cream比较似系普通朱古力味🍫唯一嘅阿华田味系脆脆,麻糬系有可可粉系上面同样都系好大嚿同烟靭😚而泡芙表面有朱古力~

🔸日本焙茶红豆麻糬泡芙 $30

🔸蜂蜜柠檬柚子麻糬泡芙 $30