2022-11-30
成日见到有人介绍呢间话好食又抵食,今次一于嚟试一试,同同事share几乎食晒佢咁多款lunch set🤣🤣🤣burger同意粉比较好食!🍴餐汤 (5/10)南瓜忌廉汤,唔知点解食到一粒粒嘅颗粒,有少少迟椰菜花汤,味道比较淡,冇乜味?🍔 Primc级美国牛肉汉堡包伴薯条 $98 (8/10)面包都几松软,有蕃茄芝士生菜,牛肉系有牛嘅香味,肉质比较扎实,一啲都唔干身,都几好食,薯条即叫即炸,有薯香,份量都好多,好抵食!🍔 纽西尔雪鱼柳溪堡配蜜糖芥末酱及薯条 $80 (8/10)鱼柳都系好香脆,有鱼嘅香味!🍔 德国火腿车打芝士豚肉汉堡伴薯条 $80 (5/10)豚肉系平时打边炉好博𠮶一种,比较淡味同埋豚肉都比较鞋冇乜特别!比起其他burger比较失色!🍴 烟鸭胸,蜜桃,无花果田园沙律 $72 (8/10)沙律嘅份量好大,一定唔够饱,烟鸭胸好嫩滑,一啲都唔会好咸,沙律菜好新鲜,仲要有羽衣甘蓝,蜜桃系罐头嘅正常,无花果干几惊喜好香口甜甜地,仲要用咗酸汁成个沙律开胃!🍴 西班牙辣肉肠,吞拿鱼忌廉汁长通粉 $80 (7.5/10)长通粉煮得比较硬身,但系忌廉汁都好香浓,有奶香味味都几唔错!吞拿鱼就正
🍴餐汤 (5/10)
🍔 Primc级美国牛肉汉堡包伴薯条 $98 (8/10)
鱼柳都系好香脆,有鱼嘅香味!
🍔 德国火腿车打芝士豚肉汉堡伴薯条 $80 (5/10)
🍴 烟鸭胸,蜜桃,无花果田园沙律 $72 (8/10)
长通粉煮得比较硬身,但系忌廉汁都好香浓,有奶香味味都几唔错!吞拿鱼就正常,唔会腥,如果长通粉煮腍少少应该会好好多!
🍴 麻辣香蒜虾肉薄饼 $82 (5/10)
第一啖食落去,好似中式嘅川辣味,Pizza嘅饼底比较薄,有啲似面包嘅质感,材料就唔系好多,觉得普通!
🍴 地中海魣鳕鱼柳伴西班牙式蕃茄仔榄油汁伴香饭 $88 (5/10)
鱼柳嘅肉质比较硬身,扎实,有好微嘅鱼味,茄汁就正正常常冇乜特别,都系觉得比较普通!
🍋冻柠茶 (7/10)
可以自己落糖,红茶都够浓,竟然有四篇柠檬都唔错!