2020-11-17
对于我呢啲轻食者,呢间喺太古坊嘅外卖店系我嘅恩物。老板好好人,每样食物都好有heart去做,价钱亲民,服务态度非常好,搞到我每个礼拜都最少帮衬一两次...位置比较隐蔽,要喺糖厂街7仔侧边行入去再转右条巷仔就会见到... 三文治任你配搭,我通常都叫青瓜鸭胸麦包,青瓜新鲜,鸭胸片唔算薄,即叫即做,$13冇得输。仲有,佢哋唔系用透明三文治胶盒,而系用食物纸包住,十分环保,又加分👍🏻 佢哋唔只有三文治,其他食物配搭都好啱我哋呢啲轻食者。有次叫咗个豉油鸡髀加杂菜,份量唔算少,鸡髀滑嫩,不过D菜系油咗少少... 同埋如果可以唔用发泡胶盒就更好啦...值得一提老板真系好好人,有次等嘢食其间落大雨,借咗把‘七彩遮’俾我,话我迟啲还都可以... 跟住疫情下有一排冇返公司,几个礼拜之后我先去还,都冇乍我型,我极唔好意思啰⋯⋯🙇🏼♀️