餐厅: 魚願以嚐
资讯:

2021-03-09 683 浏览
系鲗鱼涌一间隐世日式小店! 如果唔系系附近返工真系唔会识嚟🤭 外卖自取同学生都有折! 但系最后都系选择左堂食! 餐厅入面贴左好多memo同埋仲有啲文宣💛💛 真系要惩罚下!! 佢嘅lunch set有好多选择! 谂左好耐最后决定嗌铁板蒜香一口牛定食($68)~ 个定食套餐系包左面豉汤同前菜 另外我最加左3只秘制酱油鸡翼 $10有三只好抵!首先讲左鸡翼先~ 个人觉得不过不失 酱油都几入味! 但略嫌偏干肉质都有少少”鞋” 唔会特别推介~相反个饭非常有惊喜! 卖相一流之余一口牛份量非常多 铺满晒成个饭✨ 另外肉质非常嫩滑松软 一啲都唔韧 仲有蛋汁捞饭 真系好正!! 大推👍🏼👍🏼总括而言 性价比唔错 会再嚟食😍

总括而言 性价比唔错 会再嚟食😍