2023-05-24
前排朋友话想嚟呢间餐厅打卡,今日就同咗佢哋食晚饭✨ 入到去见到粉红色一片,好有少女心,位置相当宽敞唔使惊影到其他人📸 由于我有选择困难症嘅关系,朋友直接拣咗两个意粉,分别系烟花女意粉同香蒜大虾意粉🤣 上菜之后忍唔住不停影相,因为摆碟实在太靓🤩 特别推介香蒜大虾意粉,超级足料,每一只虾都做到爽口弹牙嘅感觉,意粉亦都唔会做得太淋,大虾同埋意粉配搭非常配合,份量亦都好大🤯 两个女仔食系完全够饱👍🏼 绝对对得住呢个价钱!另外叫咗两杯饮品,朋友想饮酒就叫咗lovehug😍 店员上杯饮𠮶阵我哋都wa咗一声,心形嘅杯加上紫色嘅酒真系冇得输!我个杯lemonade亦一啲都唔普通,层次做得好好,调味都做得唔错,唔会话好酸既口味,夏天饮简直就系正👍🏼非常推介呢一杯夏天特饮🤤🤤🤤呢度唔止打卡靓,食物都好食,值得一赞!会再带其他朋友嚟打卡🤣 有机会一定唔会再返嚟帮衬!非常钟意呢度嘅布局同埋setting!嘢食亦都唔错,CP值非常高😽😽😽