餐厅: CAMPSITE (K11 ATELIER)
资讯:

2023-06-14 2416 浏览
鲗鱼涌浪漫西餐厅🍴,必食必试campsite。第一次来campsite 超钟意呢度既环境,高档高级的感觉又不失属于自己独特的风格,上有大大颗月亮🌕照亮餐厅,还有花草树木🌲🌸包围著,气息清新舒适,打卡一流。餐厅服务也很好,侍应英文为主,比你感受不一样的感觉。食物质素味道都十分好小食:nachos & truffle fries 🍟 (nacho 满满的配料,最钟意sour cream , 超full 劲好味,薯条🍟就够香脆,沾浓浓黑松露酱,正👍🏻)主食:carbonara 🍝(做法正宗及特别好味😋仲有满满既芝士🧀️丝系面头,好有心思)Ham n mush bread (类似pizza,份量不大,胜在整得有特色又好味🤤)Angus ribeye (不得了牛排🥩,五成熟超正,肉汁鲜嫩,第一次配🫑青椒食法,原来唔辣仲要超解漏,估佢唔到,发现新大陆)两杯milkshake (超级heavy 既double chocolate 🍫同peanut butter 🧈,唔怕肥,太好味照饮🤭😜)食饱饱真系好满足😌,食完记得打卡,咁靓既地方,唔好浪费啊🤭😌
鲗鱼涌浪漫西餐厅🍴,必食必试campsite。
餐厅服务也很好,侍应英文为主,比你感受不一样的感觉。
食物质素味道都十分好
2023-05-22