2021-12-12
<鲗鱼涌新开好玩亲子餐厅>😍鲗鱼涌最近新开了一间亲子餐厅, 位于商厦顶楼, 而且为配合圣诞节, 无论装修, 食物方面都充满著圣诞气氛. 最重要系餐厅内还有一个专为小朋友而设的游玩区. 有滑梯, 玩具, 图书等设施, 啱晒亲子可以一边享用美食又可以俾小朋友放电.大人餐Menu 方面有圣诞餐可以选择. Set 包括有:🥣意大利菜汤🍲意式烟三文鱼多士配蕃茄及芝士🍗香草扒春鸡伴薯条/安格斯肉眼扒🎂朱古力蛋糕🍸饮品另外亦有小朋友餐, 可以选择DIY Pizza 制作, 意粉或其他kids menu, 当然我拣左DIY Pizza, 因为小朋友有得食之外仲可以有得玩, 正😍最精彩部门系圣诞餐节日限定, 可以同圣诞老人系门口同棵靓靓圣诞树影相, 餐厅会附送影一张即影即有相, 很贴心呢🥰整体餐厅装修靓, 食物水准高, 而且又多小朋友设施俾小朋友玩😍绝对系一间高质值得再回头的亲子餐厅👍🥗餐厅:Q Time Cafe🍗地址:鲗鱼涌英皇道1001号12楼01室
大人餐Menu 方面有圣诞餐可以选择. Set 包括有:
🥣意大利菜汤