🍴Lunch想食得健康啲💭, 鲗鱼涌呢间有营便当🍱就啱哂你~🥳🙌🏻📍店舖位于鲗鱼涌地铁站附近🚇, A出口上行人天桥🚶🏻‍♀️便到达, 地点方便🚪门面到内里装修走日系简约风🌿✨主打日式健康便当🍱, 款式选择☑️有素食(豆腐), 肉类🐔🐮🐷, 鱼类🐟👉🏻每份便当皆营养均衡🈵:1/4蛋白质🥚 1/4碳水化合物🍚 1/2蔬菜🥬🥕😋食得健康又有营, 👩🏻‍💻🧑🏻‍💼非常适合一众上班人士~♪(´ε` )🉑于手机上先落order📱, 咁就唔怕lunch排队等候啦👍🏻🤪🔸挪威三文鱼配野菜便当🐟 $108 8/10🫣唔好睇佢便当盒细细咁🍱, 每样的份量都很足🫨🐟三文鱼有2块, 🤏🏻用少油烤煎, 表面带微焦😙外皮煎得好香, 肉质嫩滑带油香😚仲附有半只溏心蛋🥚, 有少少流心同日式酱油味😋🥰最中意佢饭底系红米饭❤️🍚💪🏻感觉更加健康🆙🔴红米:升糖指数较白米低📉✔️可促进肠道健康✔️改善心脏健康✔️预防糖尿病🥬🥕蔬菜占咗便当一半, 共5️⃣款野菜西兰花🥦|椰菜花|椰菜|本菇🍄|红萝卜🥕🧄蒜蓉炒轻轻调味, 带出蔬菜鲜味😽~🔸杭椒牛柳配野菜便当🐮 $68 8/10🐮牛柳份量好多, 约有10条😉条条都手指咁粗🤩🖐🏻🤯睇样以为会有
📍店舖位于鲗鱼涌地铁站附近🚇,
A出口上行人天桥🚶🏻‍♀️便到达, 地点方便

🚪门面到内里装修走日系简约风🌿
✨主打日式健康便当🍱,
款式选择☑️有素食(豆腐), 肉类🐔🐮🐷, 鱼类🐟
👉🏻每份便当皆营养均衡🈵:
1/4蛋白质🥚 1/4碳水化合物🍚 1/2蔬菜🥬🥕
😋食得健康又有营,
👩🏻‍💻🧑🏻‍💼非常适合一众上班人士~♪(´ε` )

🔸挪威三文鱼配野菜便当🐟 $108 8/10
🫣唔好睇佢便当盒细细咁🍱, 每样的份量都很足🫨

🐟三文鱼有2块, 🤏🏻用少油烤煎, 表面带微焦
😙外皮煎得好香, 肉质嫩滑带油香😚
仲附有半只溏心蛋🥚, 有少少流心同日式酱油味😋

🥰最中意佢饭底系红米饭❤️🍚
💪🏻感觉更加健康🆙
🔴红米:升糖指数较白米低📉
✔️可促进肠道健康✔️改善心脏健康✔️预防糖尿病

🥬🥕蔬菜占咗便当一半, 共5️⃣款野菜
西兰花🥦|椰菜花|椰菜|本菇🍄|红萝卜🥕
🧄蒜蓉炒轻轻调味, 带出蔬菜鲜味😽~

🔸杭椒牛柳配野菜便当🐮 $68 8/10
🐮牛柳份量好多, 约有10条😉
条条都手指咁粗🤩🖐🏻
🤯睇样以为会有啲干身
🌟有惊喜, 西冷牛柳肉质软腍🤤
配上杭椒烹煮, 好惹味😆😘

*要小心面头个啲青椒🫑, 好辣(唔小心食咗🥵)