2024-08-14
上次同朋友去咗呢间餐厅食晚饭。我哋拣咗食寿司。首先职人寿司盛$178/6贯:油甘鱼、吞拿鱼、𫚕鱼、鱿鱼🦑、蟹棒、海胆带子 。6贯里面有唔少我钟意嘅鱼类,好似油甘鱼、吞拿鱼同𫚕鱼等。个个都好新鲜同有质感,而且每款鱼类个味道又各有特色。其中我尤其钟意油甘鱼,滑顺同鲜甜。另外蟹。棒、鱿鱼同海胆带子都唔错如果你食量大D,佢哋嘅10贯装更加值得推荐。$288/10贯:油甘鱼、吞拿鱼、𫚕鱼、鱿鱼🦑、蟹棒、海胆带子、北寄贝、牡丹虾、蚝、三文鱼。北寄贝爽口,牡丹虾鲜甜,蚝饱满,三文鱼就肥美。除咗寿司,佢哋嘅甜品同样都值得一试。原味梳乎厘$88软绵绵,整得好好。配埋特制嘅枫糖浆好甜好香! 饮品Mango paradise$58芒果味突出,酸酸甜甜几好饮。