2024-10-05
Bookmark咗呢间bagel好耐,主打口感烟韧嘅美式bagelbagel sandwich配搭款式多,有烟三文鱼、烟肉、鸡胸、芝士、蛋等等Weekdays 3pm后有happy hour menu有薯条、炸鸡、nachos等送酒小食,draft beer由$30起当中最吸引我系牛油果炸鸡bagel!✨Fried Chicken Avocado Bagel New York style bagel口感烟韧有嚼劲,表面烘得脆身但唔会太硬Everything bagel面头铺满黑白芝麻、poppy seed、干蒜同洋葱大大件炸鸡炸得酥脆,虽然系鸡胸肉但好滑完全唔会鞋牛油果蓉份量慷慨同炸鸡好夹✨Smash Burger Bagel同smash burger一样,牛肉汉堡扒配埋车打芝士、酸瓜同洋葱不过面包改为用bagel食落牛肉味突出,仲加多咗cream cheese更加浓芝士味两款bagel跟餐都有薯条 送啤酒一流🍻
Weekdays 3pm后有happy hour menu
当中最吸引我系牛油果炸鸡bagel!
大大件 炸鸡炸得酥脆,虽然系鸡胸肉但好滑完全唔会鞋
牛油果蓉份量慷慨同炸鸡好夹
不过面包改为用bagel