今日去咗鲗鱼涌揾朋友食lunch 我地揾咗呢间靓靓嘅Coffee 餐厅环境好靓以粉色系为主坐位虽然唔系好多 但胜在坐得好舒服😻👍🏻🍤 香蒜大虾意粉 HK$98卖相都唔错 以整体味道都几好食 大虾好弹牙又新鲜 意粉🍝再配入蒜味好浓郁又好夹 呢款扁意粉粗度同软到岩岩好 唔会好硬 好快就食哂👍🏻🍝 烟花女手工意大利粉 HK$98卖相几靓 意粉上加咗嘅花瓣做衬托 主要有磨菇同蕃茹配上意大利粉 清清地又几健康☕️Velvet latte HK$42热饮都有拉到好精致嘅花 呢款系用红菜头整嘅latte 饮落好滑 甜甜地 好夹配意大利粉黎饮🍹Around The World HK$108呢杯系用以下材料mix埋嘅酒:Gin, Caramel, Cauracao, Lemon, Soda Water 一入口甜甜地之后有少酸几得意 呢杯打卡就岩哂 一上碟都好惊讶系用一个盒装住杯酒 杯饮品好衬呢个盒嘅主题”地球🌍”📍NN Coffee & Gin (鲗鱼涌)鲗鱼涌英皇道1001号11楼1号舖

🍤 香蒜大虾意粉 HK$98

🍝 烟花女手工意大利粉 HK$98

☕️Velvet latte HK$42

🍹Around The World HK$108

📍NN Coffee & Gin (鲗鱼涌)
鲗鱼涌英皇道1001号11楼1号舖