店员即叫即做,等咗10分钟左右,有得拎,本身都想堂食但实在无太多位置,决定行去公园果面食,Burger 可跟餐有饮品&薯条,只须要加$20 特选美国牛肉汉堡 - $78 先讲个包好松软,两边亦有烘过,牛肉好厚呀,唔干几juicy! 亦唔会过熟,中间仲有少少粉红色,另外,洋葱好香甜配埋牛肉一流好夹,加上,蕃茄生菜中和返大旧牛肉同芝士的油腻味,呢个价钱,值得试炸薯条,掂,炸都外脆内软,讲紧我外卖系十钟后先开始食都维持到呢个效果,好唔错👍🏻👍🏻份量一啲都唔少,基本上,包加薯条已经够哂饱😎每条薯条都沾上惹味嘅蒜粉,令人食完一条又一条🤫手打虾饼汉堡 - $78手打虾饼几有咬口🤓配埋泰式辣酱,好似去咗泰国餐厅食炸虾饼咁😆外皮香脆,内里爽口弹牙😎唔食牛钟意食海鲜堡嘅呢个就啱晒🥰椰菜沙律 - $35好多紫椰菜呀,有益有益😁食完薯条要返啲菜就健康啲🤓如果我住喺太古或者鲗鱼涌应该会成日order😁😁😁大家留意返,睇出嚟㗎始终佢以外卖为主,堂食系要坐出边嘅。

特选美国牛肉汉堡 - $78

手打虾饼汉堡 - $78

椰菜沙律 - $35

好多紫椰菜呀,有益有益😁食完薯条要返啲菜就健康啲🤓