鲗鱼涌又开咗间新嘅马来西亚菜,中午都几多人食,新铺开张一定唔会放过,去试吓先啦!🍴沙律 (6/10)店员姐姐放落枱唔小心整啲蕃茄仔,但系讲咗声唔好意思就走咗?冇谂住帮我换过?要出声先至拎返个蕃茄仔俾我?😂😂酸汁同菜都正正常常,但切得好大嚿食嘅时候,唔方便,会hi到块面。🍴 青柠参巴蒜香海鲜扁意粉 $98 (5/10)份量都足,成个意粉净系食到辣味就冇其他味,咸味青柠味蒜香都冇,比较淡口,个辣系中小辣会食到出汗,唔知系个酱汁落得太少定系调味失手,真系好似食紧冇咸净辣嘅意粉😂海鲜有青口,蚬同鱿鱼,正常唔腥,青口唔会太淋,蚬肉冇沙,鱿鱼弹牙有口感,调味上做返好就应该会好食😅🍴是日餐饮 桔仔茶 少冰少甜 (7/10)酸酸甜甜,正正常常,但冇咩桔仔味,不过就够晒大杯,饮完好饱😂推荐指数: 5/10一般般啦,午餐价钱比较贵,味道就太淡了,要做返个调味先得。

🍴沙律 (6/10)

🍴 青柠参巴蒜香海鲜扁意粉 $98 (5/10)

🍴是日餐饮 桔仔茶 少冰少甜 (7/10)

推荐指数: 5/10
一般般啦,午餐价钱比较贵,味道就太淡了,要做返个调味先得。