2023-02-25
星期五去左鲗鱼涌做野顺便早放工,经过海光街见到呢间Villa Villa Burger几吸引,一于买黎试下先,小店主要以外卖为主,店前会有张枱仔做堂食,系鲗鱼涌返工既朋友又多一个选择啦~🌟期间限定: 黑松露牛肉汉堡 ($80)自己本身系黑松露控,拣左呢款黑松露牛肉汉堡就最好不过啦,小店既Burger全部都系即叫即做,而且用既包系自家制墨鱼汁汉堡包,包体好松软,用上安格斯牛肉做汉堡扒,咬落去超juicy,黑松露酱汁超多,夹埋番茄片同生菜大满足🌟蒜蓉炸鸡翼 ($35/4只)汉堡包加$20可以升级做套餐,有薯条同汽水,我就再补差额试埋佢地既炸鸡翼,鸡翼好大只,炸到金黄酥脆,鸡翼依然保持嫩滑多汁,性价比超高,下次要再回访试埋其他口味既burger先得
🌟期间限定: 黑松露牛肉汉堡 ($80)
🌟蒜蓉 炸鸡翼 ($35/4只)