2023-01-30
农历新年要约朋友食餐好既,拣左呢间Pirata Group旗下既Tempo Tempo,餐厅室内环境装修够哂气派,仲有室外空中花园,最适合约朋友饮野倾计啦~🌟Charcuteria Italiana ($248)头盘叫左佢地特色既cold cuts,有多款火腿 (包括我最爱既parma ham🥰),配埋芝士同自家制sourdough toast一齐食,口感丰富😋🌟Sliders Rustici ($168)推介大家要试下呢个😍三个Mini burger上到枱已经闻到好香,汉堡包烘到好香脆,配埋juicy既牛肉汉堡扒超夹💯🌟Pizzetta Parma ($188)主食方面我地就拣左个parma ham pizza,脆卜卜既pizza底上面铺左大量parma ham,中间夹住火箭菜够清新👍🏻👍🏻👍🏻🌟Unicorn Tamer ($120)呢款Unicorn Tamer既Cocktail卖相好可爱,肠上独角马造型既杯装住cocktail,Cocktail主要以Gin做base,上面加埋彩色棉花糖,几特别🌟Red Feathers ($130)我自己就比较喜欢呢杯Red Feathers,
🌟Charcuteria Italiana ($248)
🌟Sliders Rustici ($168)
🌟Pizzetta Parma ($188)
🌟Unicorn Tamer ($120)
🌟Red Feathers ($130)
我自己就比较喜欢呢杯Red Feathers,用左Flamingo红鹤杯装起cocktail,酒味唔算好浓啱哂女仔饮
🌟Balsamic & Strawberry ($80)
呢款系mocktail,以士多啤梨做base,酸酸甜甜够哂开胃🥰
🌟Lavendar Lemonade ($80)
呢杯闻落好香薰衣草味,饮落好清新既lemonade,推介😚