2023-08-17
今次我去左荃湾一田行街,谂紧食乜好之际就见到呢间做日式丼饭既铺,挂住食野唔记得影铺位🥲 佢系bar枱咁样食既,另外有个位系外卖既刺身寿司咁🍣我见佢做紧鳗鱼祭既既推广就叫左双色鳗鱼丼($138),佢条白烧鳗鱼真系好大条😍 呢条鳗就冇鳗鱼汁既,食到佢原本既鲜味,而条鳗鱼都几滑,另一半就系一块块平时寿司食到既鳗鱼,配上鳗鱼汁就好似食紧寿司咁🤣 呢碗饭好岩鳗鱼控食,我食得好满足,而且跟餐佢仲有碗面豉汤送😋我跟餐可以优惠价加配埋鳗鱼玉子烧($38),玉子烧再配上鳗鱼汁又有另一种口感,鳗鱼就同个饭一样咁好食,玉子烧都系好好,唔知过左鳗鱼祭仲有冇得叫🤔呢间铺个感觉就系d刺身好新鲜,系坐位差小小,两个人以上排排坐bar枱就倾唔到计,最后佢张单好搞笑,打错晒d字,丼写左井,鳗鱼玉子烧变玉样玉子烧😂😂