2019-07-14
不嬲都知观塘好多工业大厦有高质西餐, 但电讯一代广场就真系未去过! 同事升职请食饭, 就拣咗呢间米芝莲餐厅。餐厅环境好宽敞, 亦有啲弧形梳化位, 好适合5-6人嘅小聚。Lunch嘅选择几多, 我哋成班同事就一齐拣Set Menu。餐前嘅法包配上蛋黄酱食好开胃Appetizer拣咗Mushroom Soup with Gruyere Cheese Toast, 蘑菇味好香浓, 但多士就无唛特别。Main Course方面叫咗Pan-fried Seabass. 香脆嘅鲈鱼肉质好滑好juicy, 配菜嘅Ravioli皮厚薄适中, 唯一系份量比较少。整体嚟讲食物唔错, 但lunch set menu $250性价比唔算好高, 都系等下次庆祝嘅时候先再encore