2022-10-21 612 浏览
#𝒮𝒽𝑒𝓊𝓃𝑔 𝓌𝒶𝓃 HAPI 呢间生活概念店,主要分开餐厅同零售,除咗有嘢食,另一边会卖生活用品,将会不时有pop up store 。今次冇行到商品,主要嚟食嘢,门口红砖设计,一入去就会见到好多花,会觉得自己身处喺森林咁🌸🌼☘️🪴,环境非常之靓。食物方面,价钱喺上环来讲属于中等,记得佢以前有海胆食,不过而家冇咗,所以今次试咗:1-#Hapi Rainbow Breakfast (主打菜式)HKD268 +50 (多一位无限添饮茶咖啡)牛角包、酸种面包、法包、牛油果、蜂蜜&果酱、乳酪、水果和坚果、烟熏三文鱼、红菜头、风干蕃茄鹰嘴豆泥、芝士、炒蛋、橙汁值得一赞咖啡非常好👍🏾拉花10分出色,面包亦都有果酱、牛油,上枱时仲系热辣辣,个set两个人食都够饱2-Tiramisu HKD55生日字写得好靓,每日是日蛋糕唔同,需要柜面选购总括嚟讲餐厅坐得好舒服,同朋友坐咗好耐都冇赶我哋走,如果想叹一个精致下午茶,下次经过就入嚟试吓啦。📍 #HAPi Fish (普仁街) (上环)上环普仁街11号地下2-4号舖#foodiehongkong#hongkongfoodlover#hongkongf
#𝒮𝒽𝑒𝓊𝓃𝑔 𝓌𝒶𝓃

2-Tiramisu HKD55
生日字写得好靓,每日是日蛋糕唔同,需要柜面选购

📍 #HAPi Fish (普仁街) (上环)
上环普仁街11号地下2-4号舖

#foodiehongkong#hongkongfoodlover#hongkongfoodie#hongkongfood#foodsharing #foodie #eat #香港#hongkongfoodblogger #hongkongfoodlover#hongkongfoodie#instafood#hongkongrestaurant#hongkongeats#hongkongfoods#hongkongfoodbloggers#instafoodie #instafoodporn #instafoodgram #foodporn#吃货#香港美食 #吃货 #吃货女孩 #吃货日常 #相机食先#ka_foodicted
Hapi Rainbow Breakfast
2022-10-21