2018-10-02 932 浏览
我同班🐢🍯最钟意就系去打边炉 哩间老锅 我地都系第一次嚟😍🤩美国特级牛肋肉 有廿四块 🔪得好薄再卷得几靓丫哈哈🤣😆肉质几好几有牛味 不错喔👍🏽😋韮菜饺 🥟有十只 包得几靓 同埋馅料都几多 系小妹最钟意的饺子之一 都系打边炉必点的!蔬菜篮 有冬菇🍄油麦菜 生菜 娃娃菜 同粟米🌽菜的款式都好多 又好新鲜 粟米好鲜甜呀😍🤩encore!!!!!皮蛋贡丸 一份有好多粒 系我其中一位🐢🍯🈯️定要点的 其实都几好味嘅 贡丸里面有皮蛋黄 真系好特别 出奇地又好夹几好味㖞 蛋黄都唔系细粒的 都几香 整体也不错👍🏽👍🏽汤底系鸳鸯锅 分别系酸菜白肉锅同埋麻辣锅 🌶味道好适中 仲有鸭红做伴菜 麻辣锅加鸭红是通识吧😉☺️酸果个锅 味道都几特别丫 出面好少有 伴菜有猪腩肉呢 肥得嚟又几好食㖞🐷炸午餐肉 蟹肉棒 都系好好食😋🤤
美国特级牛肋肉
韭菜饺