2023-12-29 55 浏览
♡每一篇都系很用心写的食评♡⑅◡̈*!!✿ฺ ♡ ✿ฺ ♡ ✿ฺ ♡ ✿ฺ ♡✿ฺ ♡✿ฺ ♡ ✿ฺ ♡📍佐敦区:金捞✿平时见大家食鸡煲就食得多!鸭嘅主题火锅又真系冇乜🥰✿✨!!菜式推介!!✨🍲鸭肉汤底!佢呢度系要逐个汤底咁嗌嘅~咁嚟到呢度梗系要试佢𠮶个鸭肉汤底啦😌佢非常之清甜~而且仲有啖啖鸭肉食😚🥰🥩安格斯牛打边炉,最重要一定系牛!佢呢度净系睇个摆盘都已经觉得好靓呀🥰而且食落去仲要啖啖油脂分布平均~好重嘅牛肉味!🍻蓝妹啤酒优惠!!餐厅呢排做紧优惠!只要嗌小食嘅话,就可以用优惠价加配蓝妹✨✨😘呢个真系好吸引呀✿ฺ ♡ ✿ฺ ♡ ✿ฺ ♡ ✿ฺ ♡✿ฺ ♡✿ฺ ♡ ✿ฺ ♡✨小编评价✨👧🏻:材料好新鲜,同埋好丰富✿ฺ ♡ ✿ฺ ♡ ✿ฺ ♡ ✿ฺ ♡✿ฺ ♡✿ฺ ♡ ✿ฺ ♡📍餐厅评分:味道:💗💗💗价钱:💗💗💗地点方便:💗💗💗餐厅服务:💗💗💗💗餐厅整洁:💗💗💗CP值:💰💰💰回头率:70%✿ฺ ♡ ✿ฺ ♡ ✿ฺ ♡ ✿ฺ ♡✿ฺ ♡✿ฺ ♡ ✿ฺ ♡地址📍 佐敦✿ฺ ♡ ✿ฺ ♡ ✿ฺ ♡ ✿ฺ ♡✿ฺ ♡✿ฺ ♡ ✿ฺ ♡👧🏻👦🏻我哋系一对成日周围食嘢嘅couple,希望可以分享更加多好食嘅嘢俾大家!😋💗✨#852foodie #hkfoodie #hkf

♡每一篇都系很用心写的食评♡⑅◡̈*!!
📍佐敦区:金捞

平时见大家食鸡煲就食得多!
鸭嘅主题火锅又真系冇乜🥰

✨!!菜式推介!!✨
🍲鸭肉汤底!
佢呢度系要逐个汤底咁嗌嘅~
咁嚟到呢度梗系要试佢𠮶个鸭肉汤底啦😌
佢非常之清甜~而且仲有啖啖鸭肉食😚🥰

🥩安格斯牛
打边炉,最重要一定系牛!
佢呢度净系睇个摆盘都已经觉得好靓呀🥰
而且食落去仲要啖啖油脂分布平均~
好重嘅牛肉味!

🍻蓝妹啤酒优惠!!
餐厅呢排做紧优惠!
只要嗌小食嘅话,就可以用优惠价加配蓝妹✨✨😘
呢个真系好吸引呀
✨小编评价✨
👧🏻:材料好新鲜,同埋好丰富

📍餐厅评分:

CP值:💰💰💰
回头率:70%
地址
📍 佐敦

👧🏻👦🏻我哋系一对成日周围食嘢嘅couple,
希望可以分享更加多好食嘅嘢俾大家!😋💗✨

#852foodie #hkfoodie #hkfood #hkfoodie #hkfoodblog #hkfoodstagram #hkfoodlover #hkfoodpic #hkfoodporn #hkfoodieblogger #hkfoods #food #foodiehk #foodstagram #美食 #美食推荐 #美食日记 #香港美食 #香港好去处 #情侣好去处 #观塘美食 #旺角美食 #荃湾美食 #尖沙咀美食 #太子美食 #couplefood